Mobilen – Borås

 

Sugen på att köpa husbil?

Det finns inget som slår den frihet och flexibilitet en husbil erbjuder. Man väljer själv var man ska åka och hur länge man stannar innan det är dags att bege sig vidare mot nya äventyr. Oavsett om man reser med stora familjen eller ensam finns allt som behövs med på resan vilket innebär noll begränsningar.

Hos oss på Mobilen i Borås finner du ett omfattande utbud av såväl nya som begagnade fordon passande både längre familjesemestrar och mer spontana turer. Ring och prata med någon av våra kunniga försäljare eller kom in för ett personligt möte i vår utställningshall så guidar vi dig rätt i djungeln av valmöjligheter.

NYTT OCH BEGAGNAT I VARIERANDE PRISKLASSER

För att kunna möta alla våra kunder med det allra bästa utifrån behov och plånbok har vi fyllt vårt sortiment med varierande modeller i alla tänkbara prisklasser. Här finns allt från begagnade husbilar till nya objekt utrustade med det allra senaste från husbilsvärldens alla ledande märken. Alla med sina egna fördelar. Väljer du begagnat kanske du får ut mer av pengarna och med en ny blir valmöjligheten rörande inredning, utrustning och teknik större. Givetvis har vi testkört, fukttestat och noga kontrollerat att alla funktioner är välbehållna innan de läggs ut för försäljning. Oavsett vad du väljer kommer du därmed kunna känna dig trygg med att din husbil är fri från problem utan risk för några dyrbara åtgärder de närmsta åren. Självklart lämnar vi även garanti på bilen baserad på dess ålder.