Meny

För din hemkänsla

Du älskar att vara på resande fot. Bürstner gör allt för att du skall känna dig som hemma – oavsett när du reser eller vart du styr kosan. Bürstner lägger alltid stor vikt vid interiör och känsla. Res med garanterad hemkänsla, och gör varje resmål till en favoritplats.

I mer än 60 år har det varit Bürstners mission att uppfylla drömmar. Bürstner grundades 1924 av Jakob Bürstner med inställningen att tillverka husvagnar och husbilar med fokus på kvalitet, utrustning och säkerhet. Med detta koncept av originalitet och självbild har Bürstner blivit en av de största tillverkarna i branschen, och är ett av de populäraste och mest köpta märken på den Svenska marknaden sedan många år.

 

Urban Camper:

En bil för allt! För vardagar, helgdagar och en längre semester. Med en Urban Camper från Bürstner kan du klara vardagens sysslor och uppleva världen från ett och samma fordon. Kompakta mått, maximalt förvaringsutrymme och mer flexibel än någonsin tack vare dubbelsängen i popup-taket: med Bürstner Urban Vehicles är du säker när det gäller spontanitet och flexibilitet.

 

Camper Vans:

När du letar efter rätt Camper Van finns det många olika sätt att gå tillväga. Medan vissa campare först och främst tänker på antalet sovplatser eller sittplatser, söker andra särskilt efter fyrhjulsdrivna Camper Vans hos vilka framkomligheten aldrig tar slut. Bürstner har flera olika serier inom Camper Vans, så det finns en för alla behov: Bürstner Campeo, Campeo 4×4, Eliseo och helt nya Lineo.

 

Halvintegrerade husbilar:

Halvintegrerade husbilar har chassitillverkarens originalförarhytt. En särskild fördel: kompakta dimensioner som tar sig uttryck även i en låg bränsleförbrukning. Bürstner erbjuder ett brett urval av halvintegrerade husbilar. Det finns allt från den kompakta Nexxo Van till den extraordinära Lyseo Gallery TD, vår första husbil med två våningar.

 

Integrerade husbilar:

Integrerade husbilar är en blickfångare bland husbilar som imponerar med obegränsad boendekomfort. I Sverige har Bürstner haft stor framgång med sina lyxiga Elegance modeller under många år, som med dubbelgolv och vattenburen värme passar bra i kalla Norden. Sommaren 2022 lanserade Bürstner även Lyseo I – en helintegrerad husbil i övre mellanklassen, även den med dubbelgolv och vattenburen värme.

 

Börja ditt nästa äventyr i en Bürstner

Stiga in. Köra iväg. Semester garanterad. Gör dina drömmar till verklighet med Bürstner!

Res med garanterad hemkänsla, och gör varje resmål till en favoritplats. Oavsett om det är i Sverige eller långt borta – med en Bürstner blir varje plats ditt favoritställe.

Läs mer om Bürstners modellprogram här.

 

Bürstner-återförsäljare nära dig

Klicka in och hitta din närmaste Bürstner-återförsäljare och låt dem hjälpa dig på vägen mot nya äventyr i en Bürstner husbil eller Camper Van.