Meny

Vill du äga ditt eget rullande hotell?

I en LMC husbil kan du ta ditt egna ”hotellrum“ till världens ände – så länge det finns en väg. Du bestämmer resmålet – och du behöver inte ha bestämt dig i förväg. Var spontan och flexibel på din resa.

LMC erbjuder tre olika modellserier av husbilar och camper vans: Tourer, Cruiser och Innovan.

 

Tourer och Tourer Lift:

Med Tourer och Tourer Lift har LMC designat husbilar med låg och sportig profil. Serien har totalt 6 planslösningsvarianter – 3 som Tourer och 3 som Tourer Lift med praktisk nedfällbar säng (taksäng).

 

Cruiser:

LMC Cruiser står för komfort, flexibilitet och behaglig körglädje. I den rymliga husbilen med bokdekor ryms upp till 4 personer.

 

Innovan:

Njut av frihet i dess vackraste form. LMC:s camper van är “husbil i miniformat”. Innovan är tillräckligt smidig för en kort avstickare i till stan och har samtidigt tillräckligt med utrymme för bekvämt och oberoende resande inuti.

 

Kvalitet du kan lita på!

LMC är ett hemortsbaserat, ärligt, märke som man kan förlita sig på. Med mer än 65 års erfarenhet inom camping utvecklar LMC moderna, framtidssäkrade modeller av husvagnar, husbilar och camper vans. Den genomtänkta materialmixen och de särskilda lättviktsmaterialen ger utrymme för mycket last.

Alla delar i en LMC är dimensionerade för lång livslängd och värdebevarande. LMC har stått för kvalitet Made in Germany sedan 1955.

 

12 års täthetsgaranti!

En husbil eller husvagn från LMC är en investering du gör för din framtid.

För att du alltid ska känna dig trygg utlovar LMC en särskild garanti som du kan lita på: 12 års täthetsgaranti på bodelen*.  Njut av full säkerhet under semestern – men också före och efter. Läs mer om LMC:s täthetsgarati här.  

 

Återförsäljare och servicepartner

Hitta din närmaste LMC återförsäljare och låt dem hjälpa dig att hitta den LMC husbil som passar dig och dina behov bäst.  Klicka här

Tilltalande design
Kompakt, sportig och dynamisk
För hela familjen
Spontana äventyr
Vilken blir din LMC?
* LMC lämnar 12 års täthetsgaranti på bodelen för alla husbilar och husvagnar. För husbilar gäller detta dock som längst upp till en total körsträcka på 120 000 km. En årlig, avgiftsbelagd kontroll av en LMC-avtalspartner krävs.