Meny

Frihet och äventyr har präglat Sunlight-andan från första minuten fram till i dag.

Vår värld förtjänar att upptäckas genom resor. Det finns så många berg att bestiga, så många vågor att surfa på, lugna platser att upptäcka och unika ställen att uppleva. Mer intensivt än med husbil kan du inte uppleva allt detta. Du är alltid oberoende och flexibel, alltid mitt i och tätt inpå alltihop.

Sunlight-teamet vet av egen erfarenhet vad en globetrotter behöver. Våra husbilar är pålitliga, mångsidiga, smidiga och av hög kvalitet – förmodligen det trevligaste sättet att stanna hemma på resan.

Hoppa in och kör iväg – det finns så mycket att uppleva! 

 

Camper vans

Sunlight har utvecklat Camper Vans för äventyrslystna och upplevelsetörstiga på roadtrip. För alla de som bär på drömmar som ska upplevas.

Sunligths Camper Vans har allt det man behöver för att bryta upp och utforska världen. Och samtidigt är den kompakt nog för daglig användning – och hamnar i topp när det gäller pris/prestanda förhållande.

 

Vans

För alla som har mycket utrustning att förvara, men ändå vill ha maximal smidighet och flexibilitet på resan: Sunlights smala, smidiga Vans styr man smidigt över pass och genom smala gator. Dessutom erbjuder de väl tilltagen plats i bostadsutrymmet och med det avskilda förvaringsutrymmet bak i garaget.

 

Halvintegrerade husbilar            

Alla och var och en hittar sin plats i en halvintegrerad husbil från Sunlight. För den är ett absolut utrymmesmirakel – och med dess moderna progressiva utseende också lite av ögongodis.

Det finns ett brett urval av modeller, så att var och en som söker en husbil av hög kvalitet till ett bra pris verkligen hittar det man söker.

 

Alkovmodeller

Med den rymliga planlösningen, stora och superbekväma alkovsängar som förvaras uppfällda får du en husbil med rymd.

Det är tillräckligt med plats för varje tillbehör och utrustning – och tillräckligt med fritt utrymme för stora familjer. 

 

Integrerade husbilar

En enhet: Genom den sömlösa övergången från cockpit in i bostadsutrymmet och dess genomtänkta planlösning erbjuder den integrerade husbilen extremt mycket plats – utan att för den skull bli bredare.

Den sticker ut genom sin rymliga konstruktion,sin höga boendekomfort och väl tilltagna mått

 

Ditt nästa äventyr börjar här!

 

Sunlight-återförsäljare nära dig

Klicka här och hitta din närmaste Sunlight-återförsäljare och låt dem hjälpa dig på vägen mot nya äventyr.