Meny

Din husbil – Jönköping

Telefonnummer:

036-4400043

E-postadress:

info@dinhusbil.nu
 
  • Herkulesvägen 25
  • 553 03 Jönköping
  
 

Välkomna till oss i Jönköping. Hos oss kan du titta på Laika, Malibu & Pilote husbilar i våra i vår fina utställningshall, centalt belägen nära Munksjön.

Vi har också en välsorterad KAMA tillbehörsbutik.

 

I vår verkstad så monterar vi de flesta tillbehör som ni efterfrågar, exempelvis gaslarm, solceller, gasoluttag, radio/cd och backkameror mm. Vi har även skadeverkstad.

Fukttester

För att garanti ska gälla är det viktigt att göra fukttest på din husbil.
Klicka här för att läsa mer om fukttest.

Lackförsegling

Vi erbjuder Lackförsegling och polering till bra priser, det blir lätt och roligt att tvätta er husbil därefter, priset varierar så hör er för vad det skulle kosta för just er husbil.

EP- hydraulsystem

De hydraliska stödbenen som gör det snabbt och enkelt att ställa husbilen i våg och få ett stabilt golv som hemma

Din Husbil är numera en del av Maskincentrum som också finns i Bockara/Oskarhamn & Växjö.

Laika har en lång tradition av husbilsbyggnation med fokus på kvalitet i kombination med Italiensk design som skapar en harmonisk och ombonad miljö. Företaget grundades 1964 då husvagnar börjar byggas och steget till husbilar togs 1977.  Husbilarna byggs idag i en av Europas modernaste fabriker som togs i bruk januari 2015, beläget I Tavarnelle Val di Pesa, Toscana Italien. Dagens modellserier heter Ecovip och Kreos och omfattar modeller från 6 m till 8,95 m samt till modellåret 2019 så har serien Kosmo lanserats med stor framgång.

 

Ställplats City Jönköping

STÄLLPLATS CITY JÖNKÖPING

Centralt belägen med bekvämt på gång och cykel avstånd till Jönköping City.

Vi erbjuder: 

 Fyllning av färskvatten
 Tömning av gråvatten
 Camper Clean maskin för tömning, rengöring av toakassett
 Toaletter
 Duschar
 16 st Elplatser  (10 amp) varav 15 st är bokningsbara

– 5 min promenad till bageri.
 10 min promenad till Ica Maxi, 20 min till centrum och restauranger.

Belägen nära Munksjön som erbjuder fin cykelväg och promenadstråk längs sjön till Centrum.

Ställplatserna är öppna året runt.

För bokning, fyll i bokningsformuläret här eller ta kontakt med oss direkt.

Pris 250 kr / dygn.

Betalning kan göras i bokningsformuläret eller i butiken under öppettider  efter att bokning gjorts via kontakt med oss.

 

Är kvalitet viktigt för dig? Då är en Malibu husbil precis det rätta! Bakom varje Malibu står nämligen ett innovativt, ägardrivet företag med 40 års erfarenhet. När du kliver in i en Malibu får du uppleva hög kvalitet och genomtänkta detaljer. Här har man tänkt till ordentligt för att varje resa ska bli så avkopplande och bekväm som möjligt.

Pilote har sedan starten 1962 en grundläggande tanke att vi reser tillsammans i er Pilote.  Det har borgat för Pilote teamets höga krav, omsorg för kvalitet och respekt för kunden som ärvs generation efter generation. Innovation och erfarenhet, industriella processer och hantverksmetoder, kreativitet och tillförlitlighet, allt detta finns inbäddat i din Pilote husbil. Modellserierna Pacific och Galaxy är begrepp som de flesta i husbilsägare känner igen och som fortfarande gäller i högsta grad.

Läs mera här

Din husbil – Jönköping
Herkulesvägen 25
Jönköping 553 03
Sverige