Meny

EW-Fritid-Göteborg

Telefonnummer:

031-380 47 00

E-postadress:

info@gbg.ewfritid.se

EW Fritid är ett väletablerat försäljningsföretag inom fritidsbranschen. Vi finns på strategiskt belägna platser i Uppland och på Västkusten, där vi erbjuder försäljning och service av husbilar och husvagnar. Vi är en heltäckande återförsäljarorganisation som samlar dem främsta varumärkena inom fritidsbranschen.

Välkommen till EW Fritid – din expert på mobilt boende, med närvaro både i Uppsala och Göteborg.

Långvariga relationer med kunden.

För oss är det viktigt att bygga en långvarig relation med kunden. Att som kund känna sig trygga i affären och att få den service som förväntas av oss. Att lyckas för oss, är en återkommande kund som vänder sig till oss för att byta in eller köpa Fritidsobjekt oavsett om det gäller Husbil, Husvagn eller Båt.

Det är med ett brinnande engagemang för kunden som vi tillsammans har byggt upp hög kompetens och produktkännedom som vi idag kan stoltsera med.

Vår ambition är att hålla positionen som det mest Väletablerade, Engagerade och Kundorienterade alternativet i fritidsbranschen, nu och under en under lång tid framöver.

Varmt Välkomna till oss.

En eldriven husbil på svenska marknaden

Vi på EW Fritid är glada att kunna presentera Tonke som den första helt fossilfria husbilen på den svenska marknaden. Bilen som drivs helt och hållet på el är samtidigt smart utformad, stilren, smidig och enkel att köra och lämnar utrymme för anpassning efter dina behov.

Tonke EQV passar allt från den rutinerade äventyraren till dig som inte tidigare campat. Tack vare sin unika kombination av smidighet, bekvämlighet och stil ser vi att Tonke kompletterar vårt befintliga utbud och öppnar dörren för helt nya kundgrupper. Den innovativa bilen ligger bra i tiden i en bransch där fossilfria lösningar inte tidigare funnits.

Innovativa funktioner som standard

Tonke EQV är en nederländsk innovation som nu gjort entré på den svenska husbilsmarknaden. Den kompletta och smidiga bilen lämnar gott om utrymme för allt du behöver ha med dig och har flera smarta funktioner som standard. Sittplatserna förvandlas enkelt till sovplatser för flera personer och köket som tar minimalt med utrymme när det inte används vecklas enkelt ut till ett rymligt utekök med förvaring och maximal arbetsyta.

Husbilen har många smarta funktioner som bas med lämnar såklart utrymme för fler innovativa tillval för dig med extra behov.

Tonke EQV finns i två olika modeller.

EW-Fritid-Göteborg
Tullbomsvägen 7
Lindome 43741
Sverige