Meny

Tumbo Husvagnar AB – Kvicksund/Eskilstuna

Telefonnummer:

016 – 200 68 68

E-postadress:

info@tumbo.se
I branschen sedan 1965!

I mer än 50 år har vi jobbat för att du ska kunna köpa, hyra, sälja eller byta husbil eller husvagn på ett tryggt och säkert sätt. Genom att erbjuda ett brett sortiment och hög kompetens har vi vuxit till en ledande aktör på den svenska husbils- och husvagnsmarknaden.

I våra nybyggda lokaler om 7500m2 finns ett brett utbud av nya och begagnade fordon samt en välsorterad reserv- och tillbehörsbutik. Dessutom har vi en stor auktoriserad verkstad där vi utför alla i branschen förekommande arbeten gällande service, reparation och montering.

Vi finns på samma ort nu som då, i Tumbo längs med E20, utanför Kvicksund mellan Eskilstuna i Södermanland och Västerås i Västmanland.

Tumbo Husvagnar & Husbilar erbjuder nya husbilar från DethleffsSunlightBürstner och Rapido. Plåtisar från DreamerRapidoSunlight CliffBürstner City Car och Roadcar, samt husvagnar från Hobby och Dethleffs.

Varmt välkomna till Tumbo Husvagnar!

Tumbo Husvagnar och Husbilar är ett familjeföretag grundat 1965.

Med tiden har de vuxit till att idag vara Sveriges största fritidsfordonshandlare. De huserar i en modern anläggning som förutom en mängd husbilar och husvagnar även har en av landets största tillbehörsaffärer. Verkstaden är även den en av de största i Sverige.

Våra husbilsmärken.

Tumbo Husvagnar AB – Kvicksund/Eskilstuna
Tumbo 37
Kvicksund 635 31
Sverige