Meny

.

Husbilsskolan laddar för Elmia Husvagn Husbil

Det är fortfarande tidigt. Och Elmia Husvagn Husbils vara eller icke vara är inte ristat i sten ännu, slutligt besked kommer 14 juni. Men även därefter kan politiska beslut sätta P för mässan. Men rektorn, studierektorn och lärarna på Husbilsskolan är i full färd att planera sina aktiviteter.

Husbilsskolan har vuxit rejält under senaste året. Frågorna har varit många och lärarna har fått gräva djupt i sitt kunskapsarkiv. Mängden frågor har rustat dem för att kunna ge bästa möjliga information under mässans seminarier.

Planerna är att hålla 45 minuters seminarier i ämnen som:

  • Värmesystem
  • Chassi och drivlinor
  • Att välja plåtis
  • Att hitta rätt planlösning
  • Resmål i östra Europa

Dessa seminarier ingår i mässans biljettpris och kräver ingen förbokning.

Tidigare år har vi haft glädjen att ha Transportstyrelsen som föreläsare om lagar och regler, det hoppas vi kunna även i år.

I montern är det fritt att fråga vad som helst. Det brukar bli mycket diskussioner kring batterier, laddning och förbättringar av komforten under färd.

Husbilsskolan kommer även ha med sig fordonsvågar och väger din husbil utan kostnad. Detta behöver tidsbokas eftersom det är ett begränsat antal lärare. Tidsbokningen görs i Husbilsskolans monter.

Om du inte vill vänta till i höst med att få svar på dina frågor eller reda ut dina funderingar så kan du gå med i Husbilsskolan och få hjälp av våra lärare redan nu.

Spännande diskussioner i Husbilsskolans monter
Välbesökta seminarier

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift