Meny

Husvagnsreserven AB

Besök oss här: www.husvagnsreserven.se

– Vrid ratten mot äventyren

Sätt fart på semestern hos Husvagnsreserven! Här finns allt för dig i Skåne med passion för husbilar och husvagnar. Vårt ständigt växande familjeföretag har Kristianstad som utgångspunkt, men vi riktar oss till hela södra Sverige.

Efter många år i branschen känner vi till det mesta som har med nya och begagnade husvagnar och husbilar att göra. Den höga och breda kompetensen har gett oss ett stort antal glada kunder. Vi garanterar att du kommer känna dig väl bemött och lämna oss med ett leende på läpparna.

Det finns något för alla hos Husvagnsreserven. Oavsett om du är ute efter en maffig husvagn med öppen planlösning eller en nättare husbil för slingriga grusvägar. Med dina behov som utgångspunkt hjälper vi dig gärna hitta rätt. Vi kan tillgodose olika familjestorlekar, lastutrymmen, inredningar, specialutrustning och mycket mer. I Sverige är vi nummer 1 inom försäljning av fordon från de tyska kvalitetsmärkena Knaus och Weinsberg. Vi säljer dessutom husvagnar från T@B och husbilar från Pilote och Le Voyageur. Ny har vi även Adria husbilar & husvagnar.

Vår strävan är att ta hand om allt som har med rullande hem att göra. I anslutning till butiken finns vår verkstad, med spetskompetens inom hus på hjul. Här säljer vi reservdelar och erbjuder en service av toppkvalité.

Vi önskar dig en riktigt trevlig resa, vare sig du är på väg till skidpister eller badstränder. Kontakta oss eller kom förbi Kristianstad i Skåne, så hittar vi rätt husvagn eller husbil för just ditt äventyr!

Knaus KnausPiloteLe VoyageurWeinsberg