Meny

Italienskt hantverk som är en fröjd för ögat

Med fascination för kreativt tänkande och nya upptäckter döpte grundaren Giovambattista Moscardini företaget till Laika. Efter den första hunden i rymden, därav logotypen av en hund med vingar. Laika har sedan 1964 skapat husbilar med en noggrann kontroll av tillverkningsprocessen och alltid givit stor uppmärksamhet till design, ergonomi och god kvalité. Det är just passionen för kvalité och precision som skiljer en äkta Laika från en vanlig husbil.

Italien och dess kultur handlar om att njuta av dagen, uppskatta de enkla sakerna i livet och att hylla skönheten i alla dess former. Det är den ingrediensen som gör Laikas husbilar unika.

 

Laika delar in sina husbilar, camper vans och urban campers i tre serier: Kreos, Ecovip och Kosmo

 

Kreos

Kreos är Laikas flaggskeppsmodeller. Byggda för att visa vad som är möjligt inom husbilsdesign och teknik. De markerar starten för en ny generation husbilar där de boende står i centrum. Material av högsta kvalitet, klassisk design och innovativ teknik gör Kreos till en unik upplevelse.

 

Ecovip

Var och en av Ecovip-modellerna har skapats med högsta standard vad gäller elegant design, komfort och användbarhet.

Dessutom kan de anpassas till ditt tycke och smak i stor utsträckning – du kan välja mellan två inredningsstilar, upp till 55 textilkombinationer, upp till 5 typer av värmesystem och upp till 3 typer av kök.

En Ecovip är en kvalitetspartner som gör sitt jobb oavsett årstid, klimat eller väderlek.

 

Kosmo

Laika Kosmo är skapad för puristerna. Den representerar själva andan i Laika-upplevelsen: högsta komfort och unik stil. Italiensk design och italienskt hantverk.

Modellseriens pris, design och mångsidighet ger dig frihet att hoppa över oändliga jämförelser av kostnader och funktioner och gå direkt till resan.

 

Ditt Laika äventyr börjar här!

 

Laika-återförsäljare nära dig

Klicka här för att hitta din närmaste Laika-återförsäljare och låt dem hjälpa dig på vägen mot nya äventyr.