Meny

Västkustens husbilscenter – Stenungsund

Telefonnummer:

0303 – 92000

E-postadress:

kontakt@vhcab.se

I Spekeröd, precis intill E6 i höjd med Stenungsund, finns vår fullserviceanläggning – Västkustens Husbilscenter. Här hittar ni ett stort utbud av både nya och begagnade husbilar till försäljning, samt vår verkstad som kan serva, felsöka och reparera både bildelen och bodelen på Er husbil.

Vi har sålt husbilar sedan 2008, och vi vill med vår erfarenhet och kunskap vara er trygga partner i husbilslivet. Hos oss är alla välkomna – oavsett om man är husbilsexpert eller helt novis inom området. Här kan ni alltid räkna med ett ärligt och professionellt bemötande.

Verkstad för husbilar och personbilar

I vår nyrenoverade Bosch Car Service bilverkstad har vi möjlighet att serva, felsöka och reparera Er husbil eller personbil. 

Verkstaden har högt i tak och är väl anpassad för att serva husbilar, med exempelvis stora liftar som klarar husbilar upp till 8 ton. 

Alla är välkomna att serva sin bil eller personbil hos oss – oavsett om den är köpt här eller inte.

Vi kan även se till att bodelen i er husbil är väl fungerande och anpassad efter dina behov. Vi utför t.ex. fukttester, gasolprovtryckning, montering av extrautrustning, felsökning av värmepannor och kylskåp m.m.

Läs gärna mer om vår verkstad eller boka ert verkstadsbesök här: Verkstaden

 

 Västkustens husbilscenter i Stenungsund är återförsäljare för husbilsmärkena Burstner, Pilote, Le Voyageur och Laika.

Burstner har i mer än 60 år haft en mission att uppfylla drömmar. Och eftersom drömmarna är lika individuella som du, skapar vi husbilar med hemkänsla.

Pilote är idag tack vare sitt gedigna modellprogram, sin smakfulla design och konkurrenskraftiga priser en av Sveriges mest populära husbilstillverkare. I Pilotes modellprogram finns allt från små plåtisar till stora helintegrerade husbilar.

Le Voyageur är premiumhusbilen för dig som vill ha det allra bästa. I modellprogrammet finns helintegrerade husbilar i olika storlekar byggda på chassier från Fiat och Iveco. Söker du en husbil av allra högsta kvalité, med många smarta innovationer samt toppmodern design och teknik så är Le Voyageur husbilen för dig.

Laika är ett Italienskt hantverk som är en fröjd för ögat att se, och som inspierar alla sinnen.

Kvalité sedan 1984, tillverkat i hjärtat av Toscana.

Hos oss finns alltid ett stort utbud av nya husbilar, så att Ni som besökare enkelt kan hitta den modell som passar Er bäst.

Stort utbud av begagnade husbilar

Försäljning av begagnade husbilar är en stor del av verksamheten hos Västkustens Husbilscenter i Stenungsund. Tack vare våra goda inköpskanaler och vårt flöde av inbyten så erbjuder vi alltid ett intressant utbud av begagnade husbilar av olika fabrikat. Under högsäsong får vi in begagnade husbilar varje vecka.

Våra begagnade husbilar kontrolleras noga innan försäljning, och vid behov genomgår de service samt besiktning. Dessutom erbjuder vi generösa garantier. Allt för att det ska vara enkelt och tryggt för dig som köpare. Utöver detta så försöker vi alltid erbjuda riktigt bra pris

Västkustens husbilscenter – Stenungsund
Jörlanda Berg 306
Spekröd 411 93
Sverige