Meny

.

Kabe Imperial i790 LQB, 2024

Denna nya modell frÄn Kabe Àr en lite kortare version av deras bÀstsÀljare Imperial i860. Fortfarande en rejÀl husbil pÄ nÀra Ätta meters lÀngd, fortfarande treaxlad. PremiÀr för modellen var pÄ Elmia Husvagn Husbil.

 

Av Stefan Janeld

 

Imperial Àr Kabes toppserie. En vÀlutrustad (minst sagt) helintegrerad husbil baserad pÄ Mercedes med chassi frÄn AL-KO. NÀr vi körde storebror var det en hÀrlig komfort och det finns ingen anledning att tro att denna ska vara sÀmre.

LQB betyder att bilen har en queensbed i sovrummet. Badrummet Àr delat, köket vinklat och sittgruppen har en vinkelsoffa med plats för fem personer. I taket ovanför framstolarna en taksÀng.

Som det anstÄr en Kabe Àr den fullt ut vinterbonad och försedd med tvÄzons vattenburen vÀrme frÄn Alde, inklusive golvvÀrme. Hydrauliska stödben ingÄr, likasÄ en dieseldriven motorvÀrmare.

Faktiskt Àr det enklare att berÀtta vad som inte Àr standard: 5 meter markis, Cinderella förbrÀnningstoalett, elektriskt fotsteg förardörr. Den utstÀllda bilen hade dessa tillval. Jag misstÀnker att de flesta vÀljer dessa.

 

Ta en titt pÄ bilen i galleriet nedan. Klicka för större bilder.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift