Meny

.

Kabe Koncernen håller egen Elmia mässa

Elmia beslöt som bekant att ställa in även årets upplaga av Elmia Husvagn Husbil. Men det betyder inte att det inte blir någon mässa i lokalerna. Kabe Koncernen har nämligen hyrt A-hallen och kommer där visa inte mindre än 123 fordon från Kabe, Adria, Sun Living och Affinity. Lägg till det tillbehör från Kama Fritid och det finns all anledning att besöka Jönköping 4-12 september.

Av Stefan Janeld

Elmia är inte bara en mässa, det är en mötesplats. Kabe fortsätter denna tradition och arrangerar en mässcamping på fältet utanför mässhallarna. Med viss reservation för att myndigheterna kan införa restriktioner som i så fall måste följas.

Campingen hanteras av Caravan Club och bokas separat.

Alf Ekström utvecklar:

”Vi vill att det ska kännas familjärt, folkligt och gemytligt. Ett tillfälle där man kan passa på att träffa nya och gamla vänner och trivas tillsammans på vår mässcamping. Det kommer också bli musikunderhållning och försäljning av mat och dryck kvällstid inne på mässcampingen.”

 

Smittsäkert

Mässan kommer såklart arrangeras på ett smittsäkert vis. Alf, Ekström, VD på Kabe:

Vi vidtar alla åtgärder för att erbjuda en trygg och säker upplevelse, med extra stora ytor mellan fordonen i utställningshallen och särskilda trängselvärdar som ser till att avstånden hålls. Besökarna får skanna sina biljetter själva och vi har stationer med handsprit och munskydd.”

 

Kama levererar direkt

Tillbehör är ett av de stora dragplåstren på mässor. Kama kommer på mässan sälja och leverera direkt ur hela sitt sortiment. Du gör en beställning och får den levererad till mässan under dagen.

 

Gratis inträde, men biljett krävs

För att det inte ska bli för många besökare på en gång krävs biljett för inträde. Denna bokas hos Tickster som tar en avgift på 30 kronor per bokning. Även plats på campingen bokas och betalas hos Tickster.

Du hittar mer information om mässan här.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift