Meny

.

MCS Birmingham, 2023 – Murvi

Murvi är det fabrikat som vunnit flest utmärkelser av alla fabrikat i England. Över 50 stycken på 43 år. En prestation i sig. Men prestationen blir än mer remarkabel när man betänker att det i princip är en och samma modell som vunnit alla utmärkelser.

 

Av Stefan Janeld

 

Murvi har idag sju olika modeller på sitt program. De är baserade på Fiat eller Ford. De sju modellerna har en sak gemensam – planlösningen. En bäddsoffa fram, vinkelkök och badrum bak. Det som skiljer är basbil, längd och att bäddsoffan blir antingen dubbesläng eller två enkelbäddar.

 

En brittisk ikon

Murvi är en sann brittisk klassiker. Ingen annan tillverkare har på samma vis lyckat hålla en och samma modell populär lika länge. Murvi utvecklar inte sina bilar från år till år, de behöver inte. De prickade rätt från början. Att de fortfarande vinner priser varje år talar sitt tydliga språk.

Nu är det inte bara planlösningen som lockar kunderna. Murvi bygger med hög kvalitet och kan dessutom detaljanpassa bilarna efter kundernas önskemål. De gör även handikappanpassningar.

Att kunderna är nöjda bevisas av att av de över 50 utmärkelserna är fler än hälften ”Customer satisfaction award”, pris för kundnöjdhet.

Pimento XL

Baseras på Ford Transit, 130 hk manuell, backkamera, 85 liter kompressorkylskåp, ugn med grill, 115W solpanel, 150 Ah litiumbatteri. Kan fås med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller 4WD. Kan även fås baserad på Fiat Ducato.

Morocco

Baseras på Fiat Ducato 6 meter lång, 140 hk manuell, backkamera, 115 liter kompressorkyl, mikrovågsugn, 175W solpanel, 150 Ah litiumbatteri. Om man väljer den längre Fiat Ducato, 636 cm, får man ett garage bak.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift