Meny

.

Modellnytt 2022, Niesmann+Bischoff

Efter tio Är Àr Niesmann+Bischoffs design fortfarande marknadsledande. Alla försöker se ut som Niesmann, men ingen har lyckats matcha. SÄ det Àr logiskt att de sitter still i bÄten och lever vidare med de modeller de har.

 

Av Stefan Janeld

 

I den övre premiumklassen handlar det inte lika mycket om att visa nÄgot nytt varje Är för att vinna nya kunder. Beslutsprocessen Àr lÀngre och om man gör om bilarna varje Är kommer kunderna aldrig kunna bestÀmma sig.

I Är Àr den enda nyheten i Arto och Flair serierna en ny kulör kallad Eifel grey. Namnet knyter an till regionen dÀr Niesmann+Bischoff har sin fabrik. Det Àr tydligen en vulkaniskt aktiv region som heter just Eifel. Man lÀr sig nÄgot varje dag.

En till iSmove

Förra Äret lanserade Niesmann en 3,5 tons helintegrerad modell med mÀngder av nytÀnkande. Det var troligen den mest omskrivna nyheten i Europa.

Den modellen hade lÄngbÀddar i sovrummet.

Nu lanserar man en lite lÀngre, 30 cm, modell med queensbed i sovrummet. Fortfarande en lÀtt modell som med totalvikt om 3,5 ton kan husera hela fem personer. Modellnamnet Àr iSmove 7.3F.

 

HÀr finns en 360° rundtur

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift