Meny

.

Salon VDL, Paris – Randger

Ett relativt ungt fabrikat från Trigano Gruppen som specialiserat sig på att inreda skåpbilar. Både mindre campingbilar och mer fullvuxna baserade på Ducato och Transit. Någon import till Sverige sker i dagsläget inte. Och i ärlighetens namn behövs det inte, de flesta modellerna kan man finna i Karmanns utbud.

 

Av Stefan Janeld

 

Små campingbilar med popup-tak är som jag skrivit tidigare stekhet i Europa just nu. Och en modell som tycks extra het är Randger 535R. I alla fall om man ska döma av intresset på mässan. Jag försökte hela dagen att få bilder av bilen men det var fullt ombord varje gång jag passerade. Modellen är inte ny för året, den har några år på nacken men har till säsongen 2022 fått uppdaterad interiör och möjlighet till automatlåda.

På mässan var det en Fiat Talento som basbil. Men faktabladet angav Renault Trafic. Så man kan troligen välja.

Bilen är 540 cm lång och är tänkt att husera fyra personer. Men man kan beställa en femte bältad plats om man önskar. Men att sova fem blir trångt. Bak i bilen hittar vi kök och badrum. Så det är en fullfjädrad husbil snarare än en campingbil.

 

I bildgalleriet nedan kan du bekanta dig med denna multitalang som är lika praktisk i vardagen som på semestern. Klicka för större bilder.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift