Meny

.

Salon VDL, Paris – McLouis

Italienska McLouis är en relativt stor spelare i Frankrike. Med många handlare över hela landet. Säkerligen hjälper det att man tillhör franska Trigano Gruppen.

 

Av Stefan Janeld

 

Även om Nevis 862 var den stora nyheten på årets mässa valde McLouis att fronta sin monter med plåtisar från deras Menfys serie. De man trummade hårdast för var de kompakta Menfys 1 Plus och Menfys 1 S-Line. Båda 540 cm korta men den sistnämnda har popup-tak.

 

Nevis 862

Ny för 2022, med queensbed i sovrummet och face-to-face sittgrupp är den som gjord för franska marknaden. Även här i Sverige passar modellen utmärkt.

 

I bildgalleriet nedan kan du bekanta dig med Nevis 862, klicka för större bilder.

Menfys 1 Plus

Fransmännen beskriver bilen som mycket ”spatiös”. Men inga 540 cm korta plåtisar är spatiösa. Och det mörka möblemanget i den utställda bilen trollade inte fram någon rymdkänsla, tvärtom. Men en sak talar för modellen, prislappen. I Frankrike startar priset på 44 440 Euro. I Sverige säljs McLouis alltid fullutrustade så prisbilden blir en annan.

 

I bildgalleriet nedan kan du bekanta dig med Menfys 1 Plus, klicka för större bilder.

Menfys 1 S-Line

Med popoup-tak och takfönster över förarhytten är detta en exklusiv version av lilla Menfys 1. Det utställda exemplaret kostade strax söder om 60 000 Euro.

I bildgalleriet nedan kan du bekanta dig närmare med denna kompakta plåtis, klicka för större bilder

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift