Meny

.

Två till Pilote handlare

Framtida Bil i Köping och BW Fritid i Umeå är de senaste att ansluta sig till Pilotes återförsäljarnät i Sverige. Ett nät som i år vuxit rejält och omfattar totalt 16 handlare. Få fabrikat kan matcha ett sånt nätverk.

 

Framtida Bil är inte helt nya när det kommer till att sälja fritidsfordon. De sålde tidigare Cabby husvagnar och Laika husbilar. Men har de senaste åren fokuserat på Kia personbilar och Dodge Ram pickuper. Nu gör de comeback i husbilsbranschen.

BW Fritid är med sina 50 år i branschen en av Sveriges äldsta husbilshandlare. Företaget har expanderat kraftigt de senaste åren, och Pilotes kompletta modellprogram som spänner sig från små plåtisar till helintegrerade husbilar kommer spela en viktig roll för att möta den kraftigt ökade efterfrågan på fritidsfordon. Sedan hoppas vi förstås kunna bidra till den positiva utvecklingen av Pilote i Sverige säger Lars Nordlander.

Under våra 20 år i branschen har många kundrelationer byggts upp, vi möter våra kunder dagligen gällande bilförsäljning och servicebesök. Många kunder har en husbil och att vi som deras partner på personbilssidan nu även kan få möjlighet att bli partner på husbilssidan känns bra. Säger Stefan Andersson och Anna Malesevic på Framtida Bil i Köping.

Det känns spännande att börja sälja Pilote husbilar säger Lars Nordlander, ägare och VD för BW Fritid. Franska Pilote kommer passa perfekt i, och komplettera vår produktmix, där sedan tidigare tyska Knaus och Weinsberg samt italienska Ci och RollerTeam ingår.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift