Meny

.

CCM Birmingham 2023 – Moto Trek Leisure-Treka EB

Här har vi en plåtis som slår rekord i storlek på sittgrupp och storlek på kök. Utan att något minskar skjutdörrens öppning. Det är svårt att inte falla pladask för denna plåtis.

 

Av Stefan Janeld

 

Moto Trek är egentligen specialiserade på hästtransporter, de bygger mängder av dem varje år. Man är Peugeots största kund i England. Men parallellt med sina hästtransporter bygger de ett flertal husbilsmodeller. Förra året ställde de ut en halvintegrerad med slideout. En imponerande husbil. Men frågan är om jag inte imponeras mer av denna plåtis.

Jag vet, den saknar fast säng, vi svenskar vill ha fast säng. Men se vad mycket utrymme man kan få i en 6,36 meters skåpbil om man avstår fast säng. Kanske det är värt att tänka om? Ta en titt i bildgalleriet nedan och bedöm själv. Klicka för större bilder och bildtexter.

 

Leisure-Treka EB

Basbil Peugeot Boxer, 6,36 meter, 2,2L 140hk, 3 500 kg totalvikt, 450 kg lastvikt, Truma Combi 4E luftburen värme, 70 liter färskvatten, 66 liter spillvattentank, 25 liter fast gasoltank, 80 liter kylskåp, gasolspis, gasolugn med grill, 2 x 100Ah fritidsbatteri.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift