Meny

.

Freedomtravel blir magasin

VÄra kamrater Peter och Helena Bergström har i snart ett decennium drivit resebloggen Freedomtravel. En mycket populÀr och inspirerande reseblogg med mÄnga resmÄl för husbilister. De Àr sjÀlva entusiastiska husbilister.

Av Stefan Janeld

Till en början var Freedomtravel en reseblogg för husbilister. Med Ären har innehÄllet breddats till att ocksÄ innehÄlla resmÄl man inte Äker husbil till. Man har Àven knutit gÀstkribenter och influencer till sig som ger en trevlig mix. Nu tar man nÀsta steg och lÀmnar bloggformatet för att bli ett magasin.

Genom att lÀmna bloggformatet kan man ge gÀstskribenterna mer utrymme och utveckla Freedomtravel pÄ ett friare sÀtt. Förstasidan har en ny design med presentationer av alla skribenter pÄ sidan.

Förutom resereportage finns Àven en butik med husbilsrelaterade produkter och en stor katalog med stÀllplatser i Sverige och Europa.

Freedomtravel har idag 90 000 unika besökare i mÄnaden och ökar snabbt. Med den nya inriktningen pÄ sidan hoppas man fortsÀtta vÀxa. Vi pÄ Alltomhusbilen.se önskar dem lycka till.

Peter och Helena pÄ en resa till Prag. TvÄ vagabonder som gjort sin hobby till ett jobb.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift