Meny

.

Hemmabygge värt att visa

Fick en notis från autoevolution.com om en Ford Transit från 2018 inredd för permanentboende. Och jag bara måste visa den för er alla.

 

Av Stefan Janeld

 

Bilen är döpt till Stella och i den bor Lauren och Josh från Atlanta, Georgia, på heltid. Det är Lauren och hennes pappa som byggt inredningen. Med stor fantasi och kreativitet.

En bäddbar face to face soffa bak med bord på ett Lagun stativ. Köket är en ho, kylskåp, tvålågig spis, varmluftsugn och mikrovågsugn. I badrummet dusch och Porta Potti. En tak AC kyler bodelen. 125 liter färskvatten och 56 liter gråvatten. Gott om lådor och överskåp. Samt ett stort utdragbart skafferi som rymmer massor av torrvaror.

Elsystemet har 400Ah batterikraft, 230 watt solceller och en inverter på på hela 3000 watt.

Materialen och finishen imponerar. Kaklet ni ser på bilderna är riktigt kakel.

Det som fick mig att älska denna bil hittar man längst bak. Öppna bakdörrarna och du ser ett antal lådor. Tror du. Men icke! Det är faktiskt en utdragbar dinette för fyra personer. Två av lådorna är soffor och en låda är bordet. Detta borde en större tillverkare ta efter!

Lauren och Josh har en instagramsida om sitt husbilsliv. Där kan ni se mer av ”Stella The Van” och parets äventyr. Bland annat finns bilder från bygget.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift