Meny

.

Nu kan du hyra en camper

Hyr ut husbilar finns det mÄnga som gör. Men om man vill hyra en camper Àr det sÀmre stÀllt. Men inte hopplöst. Alm Fritid i Enköping har en Easy Camper de hyr ut, inklusive pickup.

 

Av Stefan Janeld

 

MÄnga Àr nyfikna pÄ camper. Det Àr lite mer Àventyr, lite mer vildmark, att köra en fyrhjulsdriven pickup med ett hus pÄ flaket. Men att köpa utan att ha provat pÄ kan kÀnnas lite vanskligt.

Att hyra Àr ett bra sÀtt att fÄ erfarenhet och att förstÄ vilken typ av camper man vill ha. För alla campers Àr inte likadana.

Men inte bara nybörjare kan ha glĂ€dje av att hyra en camper. Även de som vill ha en semester eller helg med fiske, fĂ„gelskĂ„dning eller annan friluftsaktivitet kan dra nytta av kompetensen hos ett fyrhjulsdrivet ekipage, Ă„ret runt.

Hos Alm Fritid kan du hyra Easy Campers senaste skapelse, EC 6 SH-2.1. En lite större camper som kan rymma en familj eller skÀmma bort tvÄpersoner. VÀlisolerad och försedd med vattenburen vÀrme frÄn Alde Àr den lika bekvÀm sommar som vinter.

Alm Fritid har Àven husbilar att hyra ut, nio stycken. I storlekar frÄn smÄ husbilar lÀmpliga för tvÄ personer upp till familjehusbilar som kan husera en familj pÄ sex personer.

Campern stÄr pÄ en Ford Ranger Wildtrack
Magnus Alm driver Alm Fritid tillsammans med sin hustru Stina.
Stor slkovbÀdd, bÀddbar sittgrupp för fyra personer.
Kök med tvÄlÄgig spis. Mitt emot köket en rymlig kyl (ej pÄ bild).
Badrum med kassettoa och dusch.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift