Meny

.

Ny marknadsplats för fordon!

20 maj slår en ny smart söktjänst för alla typer av fordon upp portarna. Klicket.se heter den och är en modernare och mer användarvänlig tjänst än Blocket. Alla typer av fordon annonseras på sidan. För oss i husbilsbranschen är såklart husbilarna särskilt intressanta. Men är du ute efter en traktor eller en Ferrari så finns även det.

Vi på Alltomhusbilen.se kommer ha deras husbilssektion integrerad på vår sida. Med tusentals husbilar till salu.

De beskriver den nya sidan så här:

 

Bakom Klicket står bl.a. Sveriges största husbils- & husvagnsmarknadsplats Campagon tillsammans med några IT-bolag. Klicket vill förbättra fordonsbranscherna genom lägre annonspriser, bättre villkor och snabbare produktutveckling.

– Nya tider och nya köpvanor kräver nya sök- och säljtjänster. Genom att lyssna på fordonshandlare och köpares behov, tillsammans med vår egen säljerfarenhet från fordonsbranschen har vi utvecklat Klicket.

Klicket utmanar de befintliga aktörerna. De senaste åren har det skapats en monopolartad situation på den digitala fordonsmarknaden. Man har kunnat styra och höja priserna, samtidigt som produktutvecklingen avstannat. Sveriges fordonshandlare och ytterst kunderna blir hårt drabbade.

Grundaren till Klicket är Andreas Johansson. En man med husbilar och husvagnar i blodet. Hans familj driver Caravan i Eskilstuna och Andreas är en sann husbilsentusiast.

– Vi vill skapa fordonsbranschens träffsäkraste sökmotor och är nu redo att utmana de andra aktörerna på marknaden för sundare konkurrens genom bättre funktioner, innehåll och pris, säger Clas Lundh, försäljningschef på Klicket.

Fordonsvisaren visar upp säljarens fordon i en anpassad färgmässig design på företagets hemsida. Besökaren ”går inte längre vilse” bland olika konkurrenters objekt. Genom att lägga in bild och kontaktuppgifter på aktuell säljare vid varje annons ökar tryggheten.

Exponeringen av annonserna och träffsäkra leads ökar. Säljprocessen kortas dramatiskt.

Fordonsvisaren ger besökaren möjlighet till sökmotor, köp online, delning på sociala medier, finansieringsberäkning och intresseanmälan med inbytesstöd för kunderna.

Varje fordonstyp är unik, så vi utvecklade branschens träffsäkraste sökkriterier. För att öka träffsäkerheten och minimera svaga leads innehåller Klicket följande fordonstyper: Arbetsmaskiner, ATV, bilar, bussar, båtar, husbilar, husvagnar, hästbilar, hästsläp, lastbilar, mopeder, motorcyklar, släpfordon, snöskotrar samt transportbilar.

Till ett tiotal kategorier ingår även “Fordonsdelar & tillbehör”.

– Vem vill ha 5 miljoner besökare i veckan, som sprids på alla annonstyper, när man kan få hjälp att nå dem rätta kunderna i sitt eget segment? Säger Clas Lundh.

Fler bilder och filmer säljer fler fordon. Klicket är idag ensamma om att kunna erbjuda upp till 100 bilder per fordon, video/filmklipp samt 360°-bilder. Vi erbjuder även våra unikt anpassade sökfunktioner med spegling av handlarnas egna fordon för sina egna hemsidor, snygga prisskyltar för utställningshallen, utförlig statistik, m.m.

Bättre användarvänlighet, produktutveckling och support är våra framgångsfaktorer.

Eftersom vi inte har några flashiga kontor på dyra adresser kan vi hålla ned kostnaderna mot kund. Inga krångliga led eller långa beslut gör att vi snabbt kan ställa om och utveckla våra produkter, tjänster och kundtjänst löpande. Allt eftersom villkoren och önskemål förändras. Vårt erfarna men hungriga Klicketteam arbetar dagligen med utveckling, försäljning och marknadsföring. Det är sånt som gör att vi kan utlova en prisvärd och träffsäker exponering av handlarnas fordon.

– Klicket.se är en långsiktig satsning för både små och stora fordonsföretag. Vi har byggt och förberett för att med enkla medel kunna lägga till såväl nya objekttyper som möjlighet att lanseras i andra länder, säger Andreas Johansson, grundare av Klicket.

Aktuella hemsidor från 20:e maj 2021 och framåt

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift