Meny

.

Tack för trevliga dagar

Elmia Husvagn Husbil avsutades i söndags. En mässa som var lika efterlängtad av oss och utställarna som av besökarna. Det var mycket trevligt att återse bekanta ansikten och stifta nya bekantskaper.

 

Av Stefan Janeld

 

Att många saknat mässan under pandemin var helt klart. Trots långa leveranstider och orolig ekonomisk situation kom 29 000 personer och tittade på husbilar under mässans fem dagar. Några av dem gjorde mer än att titta, de slog till på en ny husbil. Flera handlare var nöjda med försäljningen som överträffat deras, förvisso lågt ställda, förväntningar.

 

Stort intresse för våra seminarier

Vi på Alltomhusbilen.se och Husbilsskolan.se stod i Entré Nord och svarade på frågor från besökarna. Det handlade mycket om varma kylskåp, plåtisar, elsystem, chassin och hur man får stabilt Wifi och TV ombord.

I rum 11 i kongresshuset höll vi fem seminarier om dagen.

  • Transportstyrelsen informerade om lagar och regler.
  • Stig, vår pryltestare, höll teknisk frågestund.
  • Jag själv pratade om sånt man ska tänka på när man väljer husbil, som att ta med sig ett måttband.
  • Ett seminarie per dag handlade om plåtisar, där var entusiasmen extra hög. Det är tydligt att de små och smidiga fordonen väcker känslor.
  •  

Seminarierna var välbesökta med mycket engagerade åhörare. Det blev mer ett givande samtal än att vi pratade och publiken lyssnade. Mycket trevligt och lärorikt, även för oss.

Att seminarierna och pratstunderna i vår monter var så populära gjorde att vi inte hade tid att gå runt på mässan i den omfattning vi önskade. Lite trist, men lågt pris att betala för alla trevliga möten.

 

Ett stort tack från oss i montern till alla er som förgyllde våra dagar.

Stefan, Lasse, Stig, Håkan, Nicklas och Lovisa

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift