Meny

.

Caravan Eskilstuna först med egen app

För att ha en högre servicenivå och mer kontinuerlig kontakt med sina kunder lanserar Caravan Eskilstuna en app – Caravan-appen. Den första i sitt slag! Inte bara i husbilsbranschen, faktiskt i hela fordonsbranschen.

Av Stefan Janeld

Med  Caravan-appen får du meddelande när husbilar anländer till företaget, nya och begagnade. På så viss ligger du ett steg före andra som är ute efter samma modell som du.

Du får också ta del av kampanjer och erbjudanden först. Om en husbil får ett nytt pris, meddelas du. Likaså om företaget ändrar sina öppettider.

Behöver du serva husbilen, boka i appen. Prata med en säljare, samma sak – boka i appen. Du står alltid i kontakt med företaget.

Funktionaliteten kommer utökas med tiden. Bland annat med påminnelser om när det är dags att fukttesta, serva eller när din nya husbil är redo för leverans.

Bakom appen står Klicket.se, samma företag vi på Alltomhusbilen använder oss av i vår Köp & Sälj. Klicket är en fordonsmarknad även för andra fordon än husbilar. I skrivande stund har de över 80 000 fordon till salu på sin sida. Cirka 2 000 av dem är husbilar.

Appen är såklart gratis att ladda hem och att använda.

Har du en android telefon klickar du här för att ladda hem Caravan-appen.

Har du en iPhone eller iPad klickar du här för att ladda hem Caravan-appen.

Så här ser notiserna ut

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift