Meny

.

Caravan Salon 2021, Pössl

Europas ledande plåtistillverkare har några nya modeller att visa här på Caravan Salon. Jag fastnade för två stycken 540 modeller.

 

Av Stefan Janeld

 

Trenta var en specialmodell som lanserades för ett par år sedan för att fira Pössl 30 års jubileum. Modellen blev dock för populär för att läggas ner efter födelsedagsfirandet, nu är den ett fast inslag i Pössls mycket omfattande modellprogram.

I år visar man nyheterna Trenta 540 R och 600 R. R:et betyder att det är ett badrum med dusch i passagen till sovrummet.

 

Bekanta dig med Trenta 540 R i bildgalleriet nedan

Summit 540 Shine

Summit är Pössls högsta serie. Menade att ta upp kampen med premiumplåtisar som Westfalia och La Strada. Något man lyckats bra med.

I år tar en ny modell plats i Summit sortimentet. Den heter Summit 540 Shine och bjuder mer golvyta än i någon annan plåtis av samma storlek. Tricket är att avstå den vanliga dinettesoffan till förmån för en kaptenstol. Bekvämare för passageraren och ger mer utrymme att röra sig på.

Om någon tycker tre sittplatser är för snålt så kan man montera dit en stol till för de gånger man behöver fyra platser.

I bildgalleriet nedan kan du bekanta dig med Summit 540 Shine

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift