Meny

.

Den blir verklighet!

Minns ni Alpine X Cross Cabin? Den stÀlldes ut som en showcar pÄ CMT i vintras och var en kombination av mobilt kontor och fritidsfordon.

Fick precis veta att den kommer börja serietillverkas! Det hade jag aldrig trott.

 

Av Stefan Janeld

 

Det var en riktig eyecatcher pÄ mÀssan med sin inredning helt i trÀribbor som dolde en mÀngd smart teknik, frÄn Alpine sÄklart. Inte bara tekniken maskeras med ribborna, allt ombord Àr dolt av ribborna, eller integrerat i dem, som klÀdhÀngarna till exempel. NÀr jag skriver allt menar jag allt, till och med fönstren Àr placerade bakom ribbor.

Alpine X Cross Cabin Ă€r en fullt utrustad plĂ„tis, byggd pĂ„ Ford Transit, med sikte pĂ„ ”digitala nomader”. En plĂ„tis lik ingen annan. Jag Ă€r helt förbluffad att den faktiskt kommer börja serietillverkas. SĂ€ljstart blir pĂ„ Caravan Salon. Alpine tar som bĂ€st emot bokningar för en 1h lĂ„ng demonstration under mĂ€ssan, inklusive förfriskning.

Det Àr inte Alpine som kommer bygga bilen. De har skrivit avtal med ett företag som heter Van Weekend. Ett litet företag som inreder plÄtisar efter kunders önskemÄl. NÄgot pris avslöjas inte i pressreleasen.

 

I bildgalleriet kan du se Alpines egna bilder av bilen.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift