Meny

.

Karmann 2024

PlÄtisspecialisten Karmann satsar pÄ att modernisera interiören i toppserien Dexter och de lanserar en ny sexmeters lÄngbÀddarsbil i den lite enklare Davis serien.

 

Av Stefan Janeld

 

Karmann erbjuder ett fullt sortiment plĂ„tisar. FrĂ„n de smĂ„ campingbilarna i Duncan serien, via de nischade 4×4 modellerna pĂ„ Ford Ă€nda upp till pĂ„kostade Dexter baserad pĂ„ Fiat. Inalles finns det hela 20 olika Karmann modeller att vĂ€lja bland.

 

Nya interiören i Dexter

Den mÄ vara helt ny. Men ÀndÄ kÀnns den bekant. Jag tror det beror pÄ att den följer den nu rÄdande trenden att blanda in mer kulör och varmare trÀtoner. I bildgalleriet nedan kan du bekanta dig med den nya designen och se om den Àr nÄgot för dig.

Davis 600 LS

Det hĂ€r Ă€r den andra nya sexmeters plĂ„tisen med lĂ„ngbĂ€ddar vi ser i Ă„r. Dethleffs visade ocksĂ„ en. Är det mĂ„nne en microtrend, en revival? För nĂ„gra Ă„r sedan hade alla plĂ„tistillverkare en dylik modell pĂ„ programmet. Men de stĂ€dades ganska snabbt bort ur modellprogrammen.

Karmanns nya version baseras pÄ Fiat. För att fÄ plats med ett normalstort badrum Àr vÀnster bÀdd blott 175 cm kort. En finess Àr det modulÀra garaget. Ta en titt i bildgalleriet sÄ kan du se garagelösningen, den Àr ganska smart.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift