Har ni hittat vår Köp & Sälj? Massor av nya och begagnade husbilar till salu. Navigera till Köp & Sälj i menyn!

.

Modellnytt 2022, Sun Living

Sun Living har klättrat raskt på försäljningstoppen i Sverige de senaste åren och är ett av de populäraste instegsfabrikaten. Ute i Europa kan man köpa dem på antingen Citroën eller Fiat chassi. Men i Sverige har importören beslutat at inte längre ta hem Citroën-baserade bilar. Detta för att man är missnöjd med servicenätverket på Citroën. Det gör att man blir ett instegsfabrikat med möjlighet till automatlåda, knappast en nackdel.

 

Av Stefan Janeld

 

En solig dag i Tenhult fick vi en närmare titt på Sun Livings nyheter. Tyvärr saknades en av de intressantaste. Nya plåtisen V65 XL. En modell med en ”alkovsäng” bak och en underslaf som enkelt kan tas bort för att få gott om stuvutrymme. Varför jag skriver att sängen är en alkovsäng är för att den är fast monterad, inte ställbar i höjd som på de flesta bilar med två dubbelsängar bak. Bilen är tänkt för de som vill kunna sova fyra personer ombord eller har behov av ett rymligt garage. Om några dagar kommer vi kunna se bilen på Caravan Salon. Till dess får vi hålla till godo med pressbilderna i bildgalleriet nedan. Klicka för större bild och bildtext.

Sun Living goes Compact

I Europa är det mycket populärt med de lite smalare modellerna av halvintegrerade husbilar. De är smidigare att köra och har alltid goda lastvikter eftersom det helt enkelt krävs mindre material. 3,5 tons totalvikt med god lastvikt är vanligt. I Sverige är modelltypen inte lika populär, men försäljningen stiger. Det kan Sun Living se på moderföretaget Adrias försäljning av sina

Sun Living lanserar nu C65 SL, C för compact och SL är deras benämning för långbäddar. Den är 212 cm smal och 680 cm lång.

 

I bildgalleriet nedan kan du bekanta dig närmare med modellen. Klicka för större bilder och bildtext.

Nya, LED bakljus i alla Sun Living 2022

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på whatsapp
WhatsApp
Dela på email
Email