Meny

.

Modellnytt 2022, Sun Living

Sun Living har klÀttrat raskt pÄ försÀljningstoppen i Sverige de senaste Ären och Àr ett av de populÀraste instegsfabrikaten. Ute i Europa kan man köpa dem pÄ antingen Citroën eller Fiat chassi. Men i Sverige har importören beslutat at inte lÀngre ta hem Citroën-baserade bilar. Detta för att man Àr missnöjd med servicenÀtverket pÄ Citroën. Det gör att man blir ett instegsfabrikat med möjlighet till automatlÄda, knappast en nackdel.

 

Av Stefan Janeld

 

En solig dag i Tenhult fick vi en nĂ€rmare titt pĂ„ Sun Livings nyheter. TyvĂ€rr saknades en av de intressantaste. Nya plĂ„tisen V65 XL. En modell med en ”alkovsĂ€ng” bak och en underslaf som enkelt kan tas bort för att fĂ„ gott om stuvutrymme. Varför jag skriver att sĂ€ngen Ă€r en alkovsĂ€ng Ă€r för att den Ă€r fast monterad, inte stĂ€llbar i höjd som pĂ„ de flesta bilar med tvĂ„ dubbelsĂ€ngar bak. Bilen Ă€r tĂ€nkt för de som vill kunna sova fyra personer ombord eller har behov av ett rymligt garage. Om nĂ„gra dagar kommer vi kunna se bilen pĂ„ Caravan Salon. Till dess fĂ„r vi hĂ„lla till godo med pressbilderna i bildgalleriet nedan. Klicka för större bild och bildtext.

Sun Living goes Compact

I Europa Àr det mycket populÀrt med de lite smalare modellerna av halvintegrerade husbilar. De Àr smidigare att köra och har alltid goda lastvikter eftersom det helt enkelt krÀvs mindre material. 3,5 tons totalvikt med god lastvikt Àr vanligt. I Sverige Àr modelltypen inte lika populÀr, men försÀljningen stiger. Det kan Sun Living se pÄ moderföretaget Adrias försÀljning av sina

Sun Living lanserar nu C65 SL, C för compact och SL Àr deras benÀmning för lÄngbÀddar. Den Àr 212 cm smal och 680 cm lÄng.

 

I bildgalleriet nedan kan du bekanta dig nÀrmare med modellen. Klicka för större bilder och bildtext.

Nya, LED bakljus i alla Sun Living 2022

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift