Meny

.

Salon VDL, Paris – Stylevan

I franska Stylevans monter var det packat med campingbilar. Jag valde att fokusera på de med badrum. Vilket var fler än jag trodde. De har dylika modeller på Ford, VW och Renault. I princip samma inredning men i olika basbilar och med lite olika hjulbaser. De på VW är exklusivast. Jag hittade två modeller med rimlig prislapp och riktigt fina inredningar, en på Renault Trafic och en på Ford Transit Custom.

Av Stefan Janeld

Stylevan ingår i Rapido Gruppen och är deras dedikerade campingbilsfabrikat. Utbudet av campingbilar är stort och det är inte alltid lätt att förstå skillnaderna mellan olika modeller. Skillnaderna är på detaljnivå, men det är viktiga detaljer.

De har modeller från tvåpersonersbilar upp till modeller som åker och sover fem personer.

Stylevan Austral IV

Baseras på Renault Trafic med lång hjulbas. En med campingbils mått mätt rymlig farkost som huserar fyra personer. Bak i bilen finns kök och badrum.

I bildgalleriet kan du bekanta dig med denna smarta campingbil. Klicka för större bilder.

Stylevan Belize

En helt ny modell baserad på Ford Transit Custom. Kanske är det den kortaste modellen med kök och badrum baktill, den mäter endast 534 cm mellan stötfångarna. Här snackar vi en bil som är lika vardasduglig som campingduglig.

Med dubbla skjutdörrar blir sittgruppen en trevlig plats att sitta och njuta av omgivningarna.

 

I bildgalleriet nedan kan du bekanta dig närmare med denna kompakta campingbil. Klicka för större bilder.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift