Meny

.

Vi laddar för tre mässor

Säsongen närmar sig. Handlarnas lokaler och gårdsplaner fylls så sakteliga. Det vankas även mässor som ska agera startskott och ge hugade spekulanter möjlighet att få en överblick, informera sig och käka tokdyrt mässkäk. Ja, om man nu inte åker till mässan som Tumbo Husvagnar & Husbilar arrangerar, där äter och dricker man gratis.

 

Av Stefan Janeld

 

Normalt är CMT i Stuttgart första mässan på året. Den hålls i mitten av januari. Men de lokala myndigheterna ansåg det vara en dålig idé att samla en kvarts miljon människor under nio dagar. Så mässan ställdes in.

 

Birmingham

Årets första mässa blir nu Caravan, Camping & Motorhome Show i Birmingham. Den hålls 22-27 februari på NEC, den stora mässanläggningen vid Birminghams flygplats.

Engelska mässor bjuder fordon vi aldrig ser på mässor i Sverige eller övriga Europa. Det gör mässan till en av de roligaste och mest intressanta, väl värd ett besök. Inte minst om man tycker om campingbilar.

Intresset för mässan är stort. I skrivande stund är det 95 000 biljetter köpta. Man förväntar sig väl över 100 000 besökare.

Vi kommer vara på plats och se vad som händer på öriket. Särskilt mycket hoppas vi att få se Coachmans husbilar som byggs av Svenska Kabe.

På mässan i Birmingham får den som letar kompakt husbil, plåtis eller campingbil sitt lystmäte

Tumbo Mässan

Sveriges största husbilshandlare har som tradition att varje år hålla mässa. Ett välbesökt event som faktiskt under flera år varit Sveriges näst största mässa för fritidsfordon med besökarsiffror på över 5 000 personer.

I år, för att undvika trängsel, delar man upp mässan på två helger. 12-13 mars och 19-20 mars. Alltomhusbilen.se är på plats första helgen. Hoppas vi ses där.

Tumbos mässa är husbilsbranschens mest välbesökta handlarevenemang.
Campingmöbler till kanonpriser är tradition hos Tumbo.

Husbil Stockholm

På Kistamässan arrangerar Autohallen Husbilar, Skoklosters Husbilar & Husvagnar samt Prodob Däck & Bilservice mässa 18-20 mars. Alltså ett initiativ från företag i branschen och inte av Kistamässan själva. Inträdet är gratis och målet är att locka 10 000 besökare. Om du vill ha en biljett skaffar du det här, gratis som sagt.

Vi på Alltomhusbilen.se är på plats med vår Husbilsskola och hoppas få många intressanta samtal med er som besöker mässan.

Husbil Stockholm hoppas locka 10 000 besökare.

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift