Meny

.

Salon VDL Paris – Autostar

I Sverige har Autostar haft det lite motigt. Vilket egentligen är konstigt då bilarna är välbyggda och anpassade för vårt klimat med vattenburen värme och rymliga dubbelgolv i toppmodellerna.

Här i Frankrike säljer de som glass en sommardag och man har svårt att möta efterfrågan. Sortimentet är komplett med alla biltyper utom alkovmodeller.

Av Stefan Janeld

I år har Autostar presenterat en helt ny serie plåtisar och det var kö för att få sig en titt på dem. Men då vi redan skrivit om dem valde jag att titta på en konkurrent till plåtisarna, en modell kallad Performance P600 och som visades för första gången på mässan. Den är en decimeter bredare än en plåtis och endast 613 cm kort. Men volymen är en helt annan än du får i en inredd skåpbil. Särskilt som man avstått fast säng.

I bildspelet nedan kan du bekanta dig med kompakta Autostar Performance P600

Autostar Performance P600

Autostar Performance P650

I montern stod även en annan modell ur smala Performance serien, P650 LT. En mer traditionellt inredd husbil med vinkelsoffa, kök och badrum midskepps och en tvärbädd bak. Vi gillar att köket är på höger sida i färdriktningen, det ger ett fönster att titta ut genom när man sitter i sittgruppen och njuter.

 

I bildspelet nedan kan du bekanta dig med kompakta Autostar Performance  P650

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift