Meny

.

Hymer Gruppen avstår Elmia

Erwin Hymer Group Nord och Hymer Center kommer inte delta på Elmia Husvagn Husbil 2021. Detta på grund av rådande pandemi och den långsamma vaccinationstakten. Man anser det omöjligt att garantera ett säkert mässdeltagande och eftersom många av deras kunder är i riskgruppen vill man ta det säkra före det osäkra.

Istället för mässa kommer man lägga kraften på aktiviteter som kan genomföras på ett säkert vis. Man skriver i sitt pressmeddelande att Istället kommer en kraftfull digital strategi utformas under våren och sommaren för genomförande hösten 2021.”

Fabrikaten som berörs av detta beslut är: Hymer, Dethleffs, Bürstner, Laika, Sunlight, Carado, Etrusco och LMC. Till dig som är intresserad av en husbil från något av dessa fabrikat hänvisar man till sina hemsidor och sina handlare.

För mässans del betyder detta att man har plats för utställare som normalt inte får plats inomhus och att andra aktörer som tidigare år fått nöja sig med mindre montrar än de önskat kan bre ut sig lite extra. Det påverkar inte mässans vara eller inte vara.

 

Dela denna artikel

Facebook
WhatsApp
Email
Utskrift